Wendy Vermeulen

Beauty&Wellness

 

Prijslijst

Make Up & Haar 

U kunt bij mij terecht voor een mooie elegante natural make up, maar ook voor een wat heftigere look. Voor een feestje, gala of een belangrijke werkbespreking. Er zijn genoeg redenen waarom een vrouw zich extra mooi wilt voelen.

Make up: 24,95 euro
Haarstijling: 24,95 euro

Het is ook mogelijk om naar uw locatie te komen. Neem dan contact op voor de kosten.

Bruidjes

Een paar weken voor de bruiloft komt u naar de salon voor een proefsessie. We gaan dan net zolang door totdat we het perfecte bruidskapsel en/of bruidsmake up hebben. Op de dag zelf kom ik naar uw huis, zodat u zich in alle rust kunt voorbereiden op de mooiste dag van uw leven.

Bruidsmake up incl. proefsessie: 89,95 euro

Bruidskapsel kort haar incl. proefsessie: 89,95 euro
Bruidskapsel lang haar/opsteken incl. proefsessie: 124,95 euro

Bruidsmake up en kapsel kort haar: 149,95 euro
Bruidsmake up en kapsel lang haar/opsteken: 174,95 euro

Ook uw speciale gasten willen er graag mooi uit zien op jullie dag.

Feestmake up: 24,95 euro
Feestkapsel kort haar: 25,95 euro
Feestkapsel lang haar: 39,95 euro

Buiten de regio Reeuwijk, Gouda worden er reiskosten berekend. 

 

Make up workshop 

Altijd al willen leren hoe je een mooie smokey eye maakt? Of wil je weten hoe je de basis mooi egaal krijgt? Tijdens deze workshop bespreken we diverse technieken en behandelen we de onderwerpen die u wilt leren. De producten die we gebruiken kunt u direct in onze salon aanschaffen zodat u niet op zoek meer hoeft naar de juiste foundation!
 
Kosten: 24,95 euro p.p.
Duur: circa 2/3 uur, afhankelijk van het aantal mensen
Minimaal 2 personen, maximaal 6 personen. Prive workshops zijn ook mogelijk tegen een meerprijs. Meer dan 6 personen is mogelijk op locatie.

De workshop wordt gegeven in de salon in Gouda of bij u op locatie. U kunt de workshop uitbreiden met een high tea. Neem contact op voor de mogelijkheden en de kosten. 

Threading

Het epileren met touw bestaat al sinds de tijd van Cleopatra. Het is een makkelijke en zeer effectieve oplossing om van gezichtsbeharing af te komen. Geen wax die de huid eerst verwarmd, uitrekt en zo zijn elasticiteit verliest, maar een perfecte en zeer goede efficiënte methode.

Door epileren met touw blijven de haren niet alleen langer weg, maar komen ze ook in steeds mindere mate terug. Bovendien stimuleert het de doorbloeding van de huid.

In Arabische landen kennen alle vrouwen deze methode. Wanneer men bij elkaar op visite gaat, passen de vrouwen deze methode onderling toe. Hierbij volgen zij het voorbeeld van Cleopatra en haar vriendinnen. Behendig twisten zij met het draadje over het gezicht.
  

Threading wenkbrauwen: 9,95 euro

Threading bovenlip: 7,50 euro

Threading wenkbrauwen en bovenlip: 14,95 euro

Threading volledig gezicht (wenkbrauwen, wangen en bovenlip): 22,50 euro 

Verven Wimpers en Wenkbrauwen

Wimpers verven boven- en onderwimpers: 9,95 euro

Wenkbrauwen verven: €9,95 euro

Wenkbrauwen en wimpers verven compleet: €14,95 euro

 

Wimperextensions

Wij werken met de one by one techniek, waarbij er haartje voor haartje een nepwimper op je eigen wimperhaartje wordt vastgeplakt. De wimpers worden niet op de huid geplakt, waardoor je ze niet voelt zitten.

Het voordeel van de one by one techniek, is dat dit er heel natuurlijk uitziet. Je hebt geen mascara of eyeliner meer nodig, dus je bespaart 's ochtends een hoop tijd.

De wimpers zijn er in verschillende lengtes, dikte en krul, waardoor je verschillende effecten kunt creëren. Van een natuurlijke volle wimper tot een glamourlook, alles is mogelijk.

Pas op met reinigingsproducten op oliebasis. Dit kan er voor zorgen dat de lijm wordt aangetast die gebruikt is bij het zetten van de wimperextensions. Kijk ten alle tijden op de verpakking van het reinigingsproduct. 

Daarnaast is het af te raden om in de ogen te wrijven. Hierdoor kunnen eigen wimpers uitvallen waaraan wimperextensions zitten vastglijmd.

Laat wimperextensions verwijderen door een specialist en probeer het niet zelf. 

Aangezien er elke dag wel wat wimpers uitvallen van nature is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren.

De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions.

Gemiddeld worden wimperextensions na 3 weken opgevuld. Wil je de maximale look behouden dan kun je het ook na 1 of 2 weken laten opvullen. Hoe sneller je een opvulbehandeling neemt hoe goedkoper het wordt. Er is immers minder om op te vullen.

Prijzen:

Nieuwe wimperset (ca 2 uur): 59,95 euro
Opvullen na 1 week (ca 30 min): 19,95 euro
Opvullen na 2 weken (ca 40 min): 24,95 euro
Opvullen na 3 weken (ca 50 min): 29,95 euro
Opvullen na 4 weken (ca 60 min): 34,95 euro

Na 5 weken is er zoveel om op te vullen dat er een nieuwe set wordt berekend.

Let op!

In geval van zwangerschap (of in de periode van ontzwangeren), medicijngebruik of gebruik van hormonen kan het zijn dat de lijm eerder los laat. Neem in geval van twijfel even contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden door.

Nagels

Geen zin om uren te wachten totdat je nagellak eindelijk uitgehard is? Nagels die makkelijk afbreken? Klaar met afgebladderde nagellak?
Dan is gel nagellak de uitkomst!

Er wordt een gel nagellak aangebracht over de natuurlijke nagel. Door deze lak wordt de eigen nagel sterker en breekt minder snel af. Het ziet er verzordg uit en blijft ca 2/3 weken zitten. Dit hangt af van de groei van de natuurlijke nagel.

De gel nagellak wordt uitgehard onder een uv lamp, waardoor hij niet kan beschadigen. Dus geen uren meer wachten voordat je weer alles kunt doen.

Je kunt kiezen uit een mooie kleur, een glanslaagje voor de naturel look of een french manicure.


Prijzen gel nagellak:

Glanslaag: 17,50 euro
Kleur: 19,95 euro
French Manicure: 27,50 euro
Nailart: 29,95 euro

Vijlen: 19,95 euro
Verwijderen gellak inclusief mini manicure: 17,50 euro
Verwijderen gellak icm nieuwe lak: 9,95 euro


In geval van zwangerschap (of in de periode van ontzwangeren), medicijngebruik of gebruik van hormonen kan het zijn dat de gel eerder los laat. Neem in geval van twijfel even contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden door.

 

Massages

Klassieke ontspanningsmassage
Bij de klassieke ontspanningsmassage wordt het lichaam met strijkende en drukkende bewegingen met een olie gemasseerd.
Rug, nek en schouders (25 minuten): 19,95 euro
Rug, nek, schouders, achterkant armen en benen (45 minuten): 34,95 euro
Rug, nek, schouders, achterkant armen en benen en hoofd (60 minuten): 44,95 euro

Hammam massage
Wie kent het niet van een vakantie naar bijvoorbeeld Turkije of Egypte, het oeroude badhuisritueel. Een overheerlijke scrubbehandeling, een rasul lichaamspakking  gevolgd door een wassing met schuim verkregen door een speciale zeepzak en afgesloten met een warme oliemassage. Dit alles is vertaald naar de massagetafel, waar in plaats van warm water wordt gewerkt met warme doeken.

Mini Hammam:
Scrubbehandeling en inzeping rug (25 minuten): 24,95 euro

Hammam:
Scrubbehandeling, inzeping en rasul pakking rug.
Scrubbehandeling en inzeping achterkant benen (45 minuten): 39,95 euro

Hammam de Luxe:
Scrubbehandeling, inzeping en rasul pakking rug.
Scrubbehandeling en inzeping achterkant benen.
Ontspanningsmassage rug en achterkant benen (75 minuten): 59,95 euro